Bloemencorso Bollenstreek – innovatie & verhogen tevredenheid

Bedrijf: WDD
Jaar: 2017/2018

Met behulp van innovatieve IoT (Internet of Things) technologie en in samenwerking met business partners Tech Data en IBM Watson heeft WDD bijgedragen aan het in goede banen leiden van de miljoen bezoekers, 1200 vrijwilligers en 70 deelnemers van het Bloemencorso van de Bollenstreek. Verschillende slimme toepassingen hebben ervoor gezorgd dat de tevredenheid van zowel de organisatie als de bezoeker is toegenomen. (wdd.nl)

Bij dit project heb ik verschillende onderdelen van het project, zoals de ontwikkeling van een app ter verbetering van communicatie tijdens het evenement, het verkrijgen van inzicht in de drukte, verslaglegging op social media en vernieuwde fondsenwerving begeleid en samengebracht. Op onderstaande pagina vind je meer toelichting over het project.

Case: Bloemencorso Bollenstreek